SYMK 30V. JUHLAKILPAILU+Kanteleen ajotapahtuma

25.06.2018

16.6 kaasuteltiin Sysmässä EnduroSprinttiä ja kerhostamme oli mukana 2 kuljettajaa. Keli oli sateiden puutteen vuoksi todella pölyinen, mutta Sysmässä kivien raekoko on onneksi sitä luokkaa ettei mene putsariin.

A1-luokassa ajavan Ihalaisen kisa jäi harmittavasti kesken kolmannen kierroksen jälkeen. Pätkäajasta katsoen, jotakin ohjelmaa on ollut keskeytykseen päätyneellä kierroksella. Toimituksella ei ollut tätä kirjoittaessa tietoa mitä tapahtui.

V40-luokassa Ruokolainen puristi hienosti kolmossijan alle 5.sekunnin marginaalilla.Jostain syystä B-luokka oli ajatettu ennen V40 ja siitä johtuen Mikakin joutui ohittamaan ilmeisesti joka kierroksella. Ei ole pölyssä ja kivien seassa helppo rasti.

Samaan aikaan Kanteleella oli Safaripäivä, jossa oli ihan mukavasti kerhon edustusta. Karkeasti arvioiden ja laskentatavasta riippuen kymmenkunta.
Täälläkin pöly oli isona haittana. Vielä kun järjestäjä ajatti kaikki 60-80 pyörää yhtenä letkana, josta aiheutui harhaanajoja ja letkan katkeamista. Mutta seuraavassa safarissa on todennäköisesti asiat jo paremmin, bensa ja mehuhuolto toimi hyvin, ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi.
Tämmöisen järjestämistä voisi harkita kerhon omilla radoilla kerhon omille kuskeille. Yksi paku+kärri riittää polttoaineiden ja muun tavaran kuskaamiseen. Esimerkiksi Tillola-Kuukso-Värälä-Uusi rata jopa Tykkimäki.
-Janne #593

Luo kotisivut ilmaiseksi!