Sarjakisat

Sarjakisat on startattu tänään 14.1.2018 Värälässä. Osallistujia oli yhteensä 10 kuskia, kolmessa eri luokassa. Sarjakisat jatkuvat yhteistreeni-sivulla olevan aikataulun mukaisesti, kunhan vaan kelit sallivat. Tule mukaan, mikäänhän ei ole niin leppoisaa, kuin kerhokavereiden kanssa kisaaminen.

Vuonna 2017 Kurvisen Lasse veti sarjakisoja ja lopputuloksena kolmen kisan ja kuuden erän yhteistuloksena eniten pisteitä keräsi Janne Ihalainen, toiseksi tuli Mika Liljeqvist ja kolmanneksi Kari Ståhlström. Yhteensä osallistujia oli 12, ilman erillisiä luokkajakoja. Kolmen kärjelle on postitettu palkinnoksi lahjakortit, onnea!


Sarjakisavastaavana 2018 toimii K. Koskinen. Sarjakisojen järjestelyihin voivat osallistua kaikki kerholaiset; mikäli haluat järjestää sarjakisat jossain tietyssä paikassa, ota yhteyttä, niin suunnitellaan kisoille sopiva ajankohta.

Sarjakisoja on tarkoitus järjestää 1-2 x/kk,  talvikaudella 6 kisaa ja kesäkaudella 8 kisaa. Toiminta tietysti ratojen kunnon puitteissa. Erien lukumäärät päätetään tilannekohtaisesti. Pistelasku sekä yleiskilpailussa, että luokittain.

Sarjakisoihin voivat osallistua kaikki jäsenmaksunsa maksaneet kerholaiset.

Sarjakisoissa ajetaan seuraavissa luokissa: Luokitellut, V50, D ja C.

Luokitelluissa ajavat kaikki A ja B-luokituksen saaneet kuljettajat, tai he joiden vauhti riittää vähintään B-luokan tasolle. V50-luokassa voivat ajaa kaikki saman vuoden aikana vähintään 50-vuotta täyttävät. D-luokka on tarkoitettu naisille ja C-luokassa voivat sitten ajaa he, jotka ajavat lähinnä harrastelijoiden vauhtia tai eivät löydä itselleen em. luokista sopivaa. Luokituksen päättää epäselvissä tapauksissa sarjakisavastaava.

Sarjakisojen ajankohdat päivitetään yhteistreenien sivulle.