Sarjakisat

Sarjakisat


Sarjakisat ovat mainio tapa aloittelijoille päästä kilvanajon makuun. Kerhon ei niin vakavamielisissä sisäisissä kisoissa on mukava kokeneimpienkin kuskien selvitellä keskinäinen senhetkinen ranking ja ajokunto. Sarjakisoissa kuulee myös parhaat selitykset ja arviot pyörän säätöjen vaikutuksista päivän menestykseen.

Sarjakisoja pyritään järjestämään noin 2 kertaa kuukaudessa. Johtuen katkoksesta kuluneen talven kisajärjestelyissä, vedetään tämä vuosi poikkeuksellisesti vain sulan kauden kisoilla. Luultavaa on, että 4.5. Tykkimäessä startattava sarjakisakausi alkaa sulalla maalla, eikä varsinaisia lumispooreja ole päässyt kehittymään vielä pikkujouluihin ja palkintojenjakoon mennessä. Erien lukumäärät päätetään tilannekohtaisesti. Pistelasku sekä yleiskilpailussa, että luokittain.

Sarjakisoihin voivat osallistua kaikki jäsenmaksunsa maksaneet kerholaiset.

Sarjakisoissa ajetaan seuraavissa luokissa: Luokitellut, V50, D ja C.

Luokitelluissa ajavat kaikki A- ja B-luokituksen saaneet kuljettajat, tai he joiden vauhti riittää vähintään B-luokan tasolle. V50-luokassa voivat ajaa kaikki saman vuoden aikana vähintään 50-vuotta täyttävät. D-luokka on tarkoitettu naisille ja C-luokassa voivat sitten ajaa he, jotka ajavat lähinnä harrastelijoiden vauhtia tai eivät löydä itselleen em. luokista sopivaa. Luokituksen päättää epäselvissä tapauksissa sarjakisavastaava.

Sarjakisojen ajankohdat päivitetään yhteistreenien sivulle.

Sarjakisavastaavana 2019 toimii M.Sirparanta. Sarjakisojen järjestelyihin voivat osallistua kaikki kerholaiset; mikäli haluat järjestää sarjakisat jossain tietyssä paikassa, ota yhteyttä, puh. 050 3231 308, niin suunnitellaan kisoille sopiva ajankohta.