Tapahtumat

10.1.2022

KarMK Sarjaendurot 15.1.

Karhulan Moottorikerho järjestää sarjaendurot Kymin radalla. Kymin lentokentän maastoissa 15.1. klo 10 alkaen

Osallistumismaksu/Makkaramaksu 10€ 

Ilmottautuminen Riikalle viimeistään perjantai aamuna.

https://www.karmk.net/index.php/enduro


16.3.2021

Syys safari järjestetään.

Elimäen sääsammakko on ennustanut poutakelien jatkuvan viikonlopulla. Saapukaahan sankoin joukoin safaroimaan lauantaina.13.9. 2021

RCK:n perinteikäs syys safari 18.9. klo 8:00

Viimevuotista perinnettä noudattaen kerho järjestää jäsenille syys safarin. 

Safaripäivän ohjelma alkaa Kuuksosta klo 8:00. Päivän mittaan ajetaan safarina kerhon radat (paitsi Mäntykangas) ja lisäksi Haapakimolassa KuHa:n  kahdella radalla, peltoradalla, Koskisten radalla ja Mettälän crossiradalla Elimäellä. Välissä pidetään taukoa Haapakimolassa laavulla ja safarin päätteeksi syömme kerhon tarjoamat maittavat pizzat Elimäellä. Safari soveltuu kaikentasoisille kuljettajille. Ratoja ei ole pakko ajaa, vaan halutessaan voi pitää taukoa tai jättää väliin joitakin radoista. Osallistuaksesi tarvitset rekisteröidyn pyörän ja ajo oikeuden. 

Mukaan kannattaa pakkailla säänmukainen varustus, juotavaa ja pientä purtavaa. Laavullakin on tarjoilua.

Safarin lähtöpaikka: Inginmaantie 125 47400 Iitti Koordinaateissa: 60.843313186982094, 26.46746606636834

Safarin järjestämisessä säävaraus. Lopullinen tieto tapahtuman järjestämisestä ilmoitetaan tulevana keskiviikkona 15.9.

Lisätietoja kysymällä watsupissa.


12.2.2021

Koeajopäivän koronaohjeistusta

Huomatkaa, että Kymsoten koronarajoitukset ovat edelleen voimassa. Toimitaan varikolla annetun ohjeistuksen mukaan. Koeajovuoroa odottaessa onkin hyvä jalkautua vaikkapa radan varteen katselemaan menoa. Pyritään olemaan mahdollisimman väljästi. Alueella on runsaasti tilaa. 

Rajoituksista johtuen, on tapahtuman luonne siis poikkeava totutusta. Nyt ei ole viisasta kokoontua puimaan asioita, vaan jatkaa eteenpäin ja päästää seuraava kiinnostunut varikolle.

Paikanpäällä on saatavilla kasvomaskeja, käsidesiä myöskin tarjolla.

-Mikko #766


4.2. 2021

Kerho järjestää seuraavanlaisen laskiaistapahtuman Motopalvelun kanssa

Muistetaan edelleen toimia koronarajoitusten ja suositusten mukaisesti. 

Koitetaan huomioida pysäköinnissä ja saapumisissa parkkitilan rajallisuus, kimppakyydit ynnä muut.

-Mikko #766


Safarin jälkipuinti

Sunnuntaina 27.9.2020 huristeltu safari onnistui yli odotusten. Paikalle saapui 21 kerhon kuljettajaa ja päivä aloitettiin klo 8:00 Kuukson radan kierroksella. Tämän jälkeen siirtyiltiin hyvässä järjestyksessä hiekkateitä Kymiringille, jolla päästiin ajamaan nautinnollista takalenkkiä. Kymiringin jälkeen vurossa oli parit KuraHaapiksen perinne-enska rännit. Kauniin päivän lämmetessä ja syys auringon helliessä letkamme suuntasi laavulle hörppimään Riikan keittelemää nokikahvia ja syömään tervetullutta pikku purtavaa. Kahvista piristyneinä roiskuttelimme seuraavaksi Haapakimolan savea peltoradalla, jonka jälkeen vuorossa olikin muutamien kilometrien siirtyminen teillä tietämättömillä Team Koskisen treeniradalle, jolla saikin sopivasti ravisteltua kahveet ja pullat sekasin. Viimeinen rata olikin sitten motocrossia, jonka jälkeen suuntasimme ravintola Pepperoniin syömään todella hyvää, jopa karvanverran parempaa, pizzaa.

Ehkäpä teemmekin safarista syksyisen perinteen?

Kiitoksia osallistujille! 

Safarista löytyy videota seuraavilta linkeiltä:

https://youtu.be/iHM7UZOK-ksRCK-Endurosafari 27.9.2020 Ohjelma

Safaripäivän ohjelma on selkiytynyt.

Aloitamme päivän klo 8:00 Kuukson radan vieressä sijaitsevalta Kuukson metsästysmajalta. Majan osoite on Inginmaantie 104 Iitti https://goo.gl/maps/h4pnUHt7UZJonL2ZA . Risteyksessä opastus. Autot jätetään majalle. Majalta lähtee huoltoauto, jonka mukaan voi kukin laittaa bensakannunsa ynnä muuta mukaan tarvittavaa. Pidämme Haapakimolassa nokipannukahvittelut Kolisevan laavulla, jonne myös huoltoauto saapuu. Liikaa ei kannata syötävää reppuihin pakata, käymme Elimäellä pizzalla ravintola Pepperonissa päivän edetessä. Tarkkaa lopetusaikaa ei voida tietää, kuitenkin syksyisen päivän pituus asettaa rajat. Pimeässä ei tarvitse varautua ratoja ajamaan.

Jos et ole aiemmin ollut safarilla, tässä hieman ohjeistusta:

Ajamme siirtymät radalta toiselle yleisiä teitä pitkin, joten osallistuaksesi tarvitset ajokortin ja liikennevakuutetun pyörän. 

Koska on syksy, kannattaa varautua vaikka tuulenpitävällä takilla. Radoilla tulee hiki ja siirtymillä helposti kylmä pelkässä paidassa.

Kannattaa varautua vaikka juomarepulla, tai pitää repussa juotavaa ja vaikka energiapatukka, jottei pääse jano ja väsy yllättämään. Reppu selässä ratoja ei tarvitse ajaa. Radat ovat lenkkejä ja takit ja reput voi jättää kierroksen ajaksi pois päältä.

Joka radalla ajetaan ainakin kierros. Jos et halua ajaa kyseistä rataa, voit odotella repuilla siirtymistä seuraavalle. Tarkoitus on, että reissu ei ole kenellekkään liian haastava. Radoilla on muutamia mäkiä, joihin saa vetoapua tarvittaessa.

Siirtymillä ajellaan nätisti letkassa, nopeusrajoitusten mukaan. Hiekkateillä ei revitellä tarpeettomasti.

Mikäli asiasta herää jotain kysyttävää, voit kysyä vaikkapa whatsupissa, josta saat vastauksen nopeasti.

Säätiedotus povaa edelleen kaunista keliä. Radat ovat kuivia ja kivoja ajaa. Tulkaahan mahdollisimman moni mukaan! Pidetään hauska safaripäivä!


Ajopäivä Jyhnäharjun Moottotiurheilukeskuksella. 5.9.2020

Mikkelissä järjestettävässä ajopäivässä kuljettajien käytössä ovat alueen Motocross, Cross Country ja enduroradat. Tapahtuma alkaa klo 11:00 ja radat ovat ajettavissa klo 9:00-18:00 välisenä aikana. Innokkaimmat voivat aloittaa ajot siis jo ennen kello yhtätoista.

Kerho maksaa osallistujien ratamaksun ja tarjoaa grillimakkarat.

Luo kotisivut ilmaiseksi!