RCK:n ajoreitit

3.1.2021

Radat.

Ajaminen kerhon radoilla edellyttää kerhon jäsenyyttä ja jäsenmaksutarraa.      

                                  Vieraskäytäntö:

Radoille, jotka ovat vain Racing Club Kouvolan jäsenien ajettavissa, eli Värälään, Kuuksoon, Mäntykankaalle ja Kymiringille. Kerhon jäsen voi ottaa mukaan satunnaisesti muutaman vierailijan, esim. alle 5 hlö kaveriporukan, tai pienen perhekunnan, jotka tällöin ovat jäsenen vastuulla ja noudattavat kerhon sääntöjä radan suhteen.  

Maksakaa  10€/vieras/päivä  kerhon tilille FI50 5750 3240 0097 33.  Viitteellä 1135 ja laita tekstiviesti numeroon 0400781806 , laita viestiin nimesi, milloin ja kenen/keiden kanssa ajat.   Tällä maksulla kaikki kerhon radat ovat käytettävissä koko päivän.                                                                                  

                            Yleiset määräykset:


Jokaisella radalla on noudatettava radalla olevassa kyltissä määrättyjä ajo-aikoja. Radat ja varikkoalueet pidetään siisteinä, roskat viedään mukana pois, huomioidaan pysäköinnissä muiden alueella liikkuvien kulkutiet. 

Tulenteko on sallittu ainoastaan Värälässä ja Kymiringillä, joissa sitä varten on grillit. Muilla radoilla EI TULENTEKOA.

Ratoja ajetaan kulkusuunnan ilmaisevan nuolen mukaan. Suunnan vaihdot vain silloin, kun ollaan aivan varmoja, ettei reitille ole tullut muita.

Radoilla ajetaan vain merkittyjä polkuja. Kaikenlainen reitin ulkopuolella ajo on EHDOTTOMAN KIELLETTYÄ. Reitiltä voi poiketa vain hätätapauksissa. Näin varmistamme ratojen jatkuvuuden ja kunnioitamme maanomistajien kanssa tehtyjä sopimuksia.  RCK ei omista yhdenkään radan maastoa.

Jokainen jäsen on velvollinen ilmoittamaan asiattomasta toiminnasta, kuten luvattomasta ajamisesta kerhon radoilla. Ajolupatarra on olemassa sitä varten, että jokaisen jäsenen ajo-oikeus radoilla, on muiden jäsenten helposti todettavissa.     

Talvikaudella radoista pidetään auki Värälä ja Kymiring.                                                                                                                                                                                                                                                                   

Värälä, Sikomäentie 556: Ajettavissa                                                                                                    Ajoajat klo 8-21 ma-su                          

Kuukso, Inginmaantie 150 kohdalta: Ajettavissa. Ei talvikunnossapitoa.                                           Ajoajat klo 9-20 ma-su                           

Mäntykangas, Huovilantie 46: Ajettavissa. Ei talvikunnossapitoa                                                      Ajoajat klo  9-20 ma-su                         

Kymiring: 
Radat 2 ja 3 ajettavissa. Kuitenkin radalla 3 ajosuunta pimeän aikana ainoastaan varikolta vasemmalle. Tarkemmat ohjeet Ajankohtaista osiossa.

Rata-alueella tehdään edelleen töitä. Näistä aiheutuvista poikkeuksista radan käyttöön pyritään ilmoittamaan wu:ssa. Varautukaa yllättäviinkin muutoksiin ja ajakaa lämmittelykierrokset rauhallisesti.

Ajoaika 9-20 ma-suLuo kotisivut ilmaiseksi!