Mitä, missä, kuka, miten, millä?

17.6.2022

Kymiring enduroratojen tilanne

Selvyyden vuoksi, päätettiin nimetä Kymiringin alueella tällä hetkellä olevat radat numeroimalla ne ykkösestä neloseen. Numero yksi ollen aiemmin Takalenkkinä, tai Alalenkkinä tunnettu pätkä varikkorakennuksen pohjoispuolella. Numero kaksi on aiempi Ylälenkki ja numero kolme, on uusin valtatien vieressä kulkeva pätkä. Oheisessa peitepiirroksessa esiintyvää numero nelosta ei ole vielä tehty.

Tätä kirjoittaessa radoista käytössä 2 ja 3.10.5. 2022

Värälä kiinni 19.7.

Suunnistustapahtuman vuoksi. Laittakaahan kalenteriin, ettei tule turhaa reissua.


8.5. 2022

Radat poikki Kymiringillä

 Kaikki radat kaivettu auki Kymiringillä. 3. vaihe vt 12 varressa kuitenkin käytettävissä.

26.3. 2022

RCK-ajopaita tilaus

Tarkoituksena on tilata yhtenäiset ajopaidat RCK:n tunnuksilla.

Jokainen voi vielä customoida omaansa nimellä ja numerolla. 

Kerho maksaa jäsenten paidoista 19€, jolloin maksettavaa jää 30€/paita

Ilmoita koko ja määrä, nimellä/numerolla vai ilman (peruspaita)

Omia painatuksia haluavat tilaavat paidan suoraan jersey53:lta ja toimittavat logot yms. viitteellä "rck ajopaita" Logojen yms. lisääminen ei muuta paidan hintaa.

Motopalvelun kuljettajat saavat käyttää logoa, kysytty lupa ja kuvatiedosto toimitettu painotaloon.

Paitojen kuvat ja kokotaulukko alla.

Paitojen tilaukset 10.4. mennessä (toimituksessa menee noin kuukausi)

Peruspaita: sihteeri@rck.fi

Erikoispaita: julius@jersey53.fi


Yllä peruspaita ilman nimeä, numeroa yms.

Yllä erikoispaita, jossa nimi ja numero havainnollistettuna.

Yllä paitojen mitoitus ohje.


14.2.2022

Ratojen tilanne

Lumisen talven johdosta kerhon radoista tällähetkellä ajettavissa ovat Värälä ja Kymiring 3.vaihe. Myöskin parkit pyritään pitämään avoinna.


13.1.2022

Sarjakisat avoimiksi

Sarjakisat ovat nyt avoimia myös kerhon ulkopuolisille kuljettajille. Osallistumaan pääsee maksamalla 10€ ratamaksun. "isäntä käytäntöä" ei tarvitse noudattaa sarjoissa.


1.1.2022

Talvirata asia kaudella 2022

Talvella 2022 pidetään kerhon radoista auki Vätälä ja Kymiring. Mäntykankaan treenit ja sarjat siis pudotettiin talvikauden ohjelmasta.

Perusteluna: Värälässä on perinteisesti ajettu talvella ja rata soveltuu erittäin hyvin talvikäyttöön, tarjoten mielekästä treeniä kaikentasoisille kuljettajille. Lisäksi radalla oleva nuotiopaikka lisää viehätystä.


Kymiringillä on ylivoimaisesti eniten käyttöä kerhon radoista. Uusin lisäys toimii myös talvella ja ainakin tällä hetkellä on ylälenkki miellyttävä ajettava ja soveltuu hyvin treeneihin ja sarjoihin.

Jotta vaihtelevuutta olisi riittävästi ja saataisiin myös pitkiä nopeita spooreja ajettavaksi, voitaisiin pitää myös alalenkille vievä siirtymä auki. Tämä palvelisi myös kisakuskeja, monessa talvikisassa on pitkiä spoorisuoria, joita olisi hyvä treenailla.

Päätöstä kahden radan riittävyydestä tukee myös kevyempi auraustarve. Näin saadaan myös varmemmin pidetyksi kyseiset radat auki.

Mäntykankaalla voi kuitenkin edelleen käydä ajamassa. Autot mahtuvat tienviereen parkkiin,mikäli parkkipaikka on ummessa.

Terveisin Mikko #766


19.11.2021

Tiedonanto Kärmekustaa kilpailuun liittyen.

Yhdistys maksaa edellä mainittuun kilpailuun Business-luokkaan osallistuvien RCK:n lisenssillä ajavien joukkueiden Business-maksun (150€). Kyseinen summa menee nuorten Sisdays-joukkueen tukemiseen. Selvennyksenä: Jokainen osallistuja maksaa itse kilpailun osallistumismaksun.

Joukkueiden nimiksi RCK-Sixdays tuki 1,2..jne. Jos on ns sekajoukkue, jossa osa kuljettajista ajaa muiden kerhojen lisenssillä, maksaa yhdistys business maksusta vain jäsentensä maksun, 50€/jäsen.

Nyt reippaasti joukkueita kasailemaan. Business ajaa helpotetun reitin.


19.11.2021

Talkoot Kymiringillä 28.11.

Pidetään talkoot Kymiringillä ja aloitetaan uuden rata osuuden raivaus ja merkkaus. Uusin pätkä tehdään VT 12 mukaisesti. Rata tulee sisältämään paikoin vanhoja Tillola Offroad radan polkuja. Varautukaa raivaus välinein. Aloitetaan homma kokoontumalla enduron varikolle klo 10:00. Tässä vaiheessa pääset myös vaikuttamaan radan linjauksiin ja esittämään ajatuksia ja mielipiteitä.

Koitetaanpa järjestää makkaraa ja hiiligrilliä paikalle.

Säävaraus, kaatosateessa ei puuhailla.

Lisätiedot Mikolta.


Syyskokous ja Pikkujoulut 18.11.2021

Hei

Taas on aika syyskokoukselle ja pikkujouluille, jotka vietetään torstaina marraskuun 18.pv Virtakiven saunalla Voikkaalla.

Pikkujouluruokailu n. klo 18.30 alkaen kokouksen jälkeen.

Ilmottaudu ruokailuun sihteerille riikkakuoppamaki@hotmail.com tai p. 0500996152 14.11. mennessä.

Maksa omaosuus 10 e (tai avec 25e) kerhon tilille: FI50 5750 3240 0097 33 ja laita viitteeksi 1148

KUTSU


TERVETULOA Racing Club Kouvola r.y:n syyskokoukseen Torstaina 18.11.2021 klo 18. Virtakiven Saunalle, Breijlinentei 8 45910 Kouvola (Voikkaa)Käsitellään sääntömääräiset asiat.

Esityslista syyskokous 2021


1. Valitaan kokoukselle puheenjohtaja
2. Valitaan kokoukselle sihteeri ja kaksi ääntenlaskijaa ja pöytäkirjantarkistajaa
3. Hyväksytään esityslista ja todetaan kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi
4. Sääntömääräiset asiat
Valitaan rahastonhoitaja vuodelle 2022
Vahvistetaan jäsenmaksu vuodelle 2022
Vahvistetaan jäsenedut vuodelle 2022
5. Muut asia
Tykkimäen moottoriradan jäsenyys
6. Kokouksen päättäminenKokouksen jälkeen palkitaan vuoden 2021 ansioituneet jäsenet ja vietetään kerhon pikkujoulu ruokailun merkeissä.

Kokoukseen ei tarvitse ilmottautuaRacing Club Kouvola ry Kerhokirje

11.9.2021

Syyssafari 18.9.

Hei
Syksyä kohti mennään ja ajelut jatkuu. Hallituskin pääsi vihdoin saman pöydän ääreen istumaan ja pidettiin vähän perusteellisempi kokous. Viikkoajot jatkuu ja kalenteria on päivitetty, käykäähän katsomassa https://rck-kouvola.webnode.fi/yhteistreenit/.


Syyssafari pidetään säävarauksella 18.9. tästä vielä lisää infoa lähempänä ajankohtaa kerhon sivuilla. Päivä varmistetaan edeltävän viikon keskiviikkona 15.9. kun Elimäen sammakko on julkaissut viikonlopulle sääennusteen. Sihteeri pahoittelee huonoa ja hidasta informaatiota tapahtuman suhteen!


Kerholle on suunnitteilla yhteiset ajopaidat kerhon logolla yms. Jos tunnet vetoa graafiseen suunnitteluun paidan ulkoasun suhteen, niin ole yhteydessä sihteeriin. Paidat tilataan kun kuosi ja toimittaja on selville Tästä sitten lisää infoa myöhemmin.


Kerhon radat on käytössä kaikki Kymiringille pääsee taas sieltä "vanhasta paikasta" Kausalan puoleisesta portista.

Kertauksena kaikillen, että kerhon radat ovat ainoastaan kerhon jäsenille, mukaan voi ottaa vierailijan, mutta siitä pitää ensin ilmottaa tekstiviestillä Pirjo Isolalle ja maksaa ratamaksu 10e (tarkemmin ohjeet netissä). On tärkeää, että radoilla pysytään merkityllä reitillä ja reitille lähdetään aina samasta paikasta ajosuuntanuolen kohdalta. Nämä ohjeet ovat kaikkien turvallisuuden ja ratojen ylläpidon kannalta tärkeitä muistaa. Olemme vuokranneet kaikkien kerhon ratojen ratata-alueen ja ei toivottu käytös voi aiheuttaa pahimmillaan vuokrasopimuksen purkamisen. Jos ilmenee epäselvyyttä, kannattaa kysäistä hallituksen jäseniltä (yhteystiedot netissä) tai vaikka treeniwhtsupissa tarkempia ohjeita.


Haaveissa on myös järjestää kilpailu tulevaisuudessa, tähän liittyen kerho tarvitsee toimitsijoita, joilla on SML-lisenssit kunnossa, erityisesti ajanottoon tarvitsemme henkilöitä samoin katsastukseen. Liitto järjestää syksymmällä koulutuksia (näistä tietoa SML:n sivuilla) ja todennäköisesti vielä etänä.


Hallitus päätti myös tukea Kärmeksen bisness luokkaan osallistuvia maksamalla tuon Six days tuen osuuden (RCK sixdays tuki- nimellä). Nyt vaan joukkueita kasaamaan!
25.9. ajetaan XLI Kärhän lenkki Mäntsälässä, siellä ratkotaan tämän vuoden joukkue SM RCK:ltakin on saatu joukkue kasaan! Kaikki kannustamaan, jotka suinkin pääsee!!
Suotuisia ajokelejä toivottelee Hallitus 


19.8.-21 Muutos Kymiringin varikolla

Varikko siirretty takaisin Kausalanpuoleiseen päähän. Ohjeet WU:ssa. Huomatkaa uudet kiertosuuntanuolten paikat. Ei kulkua radalle pääportin kautta.

Pukeudu kerhon väreihin!

Kerholla on nettikauppa, josta voit tilailla erilaisia tekstiilejä RCK-painatuksilla30.7.

Kymiringin ylälenkki osittain käytössä

Hei.

Olemme saaneet ratayhtiöltä luvan ottaa enduroradan ylälenkki lyhennettynä käyttöön. Ylälenkki on nyt raivattu ja merkattu. Alkuperäisestä se on lyhentynyt niin, että reitin itäinen pää (alin osa) käy vanhalla hiekkatiellä ja palaa sen jälkeen takaisin metsään. Hiekkatienpätkä siis kuuluu lenkkiin. Ylälenkki ei tässä muodossaan ylitä Kymiringin murskepäällysteisiä huoltoteitä millään kohdin.

Sekä ylä-, että alalenkkejä voidaan siis ajaa erillisinä ratoina, käymättä välillä toisella radalla. 

Autot jätetään edelleen maston viereen parkkiin ja radalle saavutaan Kymiring pääportin kautta, oltiinpa menossa ajamaan kumpaa tahansa lenkeistä. Vanhan Kausalan pään varikolta kulkua radalle ei siis ole.

Siirtymä

Ylä- ja alalenkkien välille on tehty yksi polku ratojen välillä siirtymistä varten. Polku on merkattu kepein ja nauhoin, lisäksi siihen on ajettu jälki. Tällä siirtymällä noudatettava erityistä varovaisuutta ja ajettava osuus hiljaa ja maltilla! Tällä polulla saattaa tulla vastaan kuljettajia, jotka ovat siirtymässä radalta toiselle.  Siirtymäreitiltä ei ehdottomasti saa poiketa, vaan on ajettava syntynyttä polkua. Kymiringin huoltoteillä ei saa ajaa pyörillä missään kohdassa.

Kierosuunnat

Sekä ylä-, että alalenkeillä on omat suuntanuolensa, jotka osoittavat reitin kiertosuunnan. Alalenkin suuntanuoli sijaitsee tutussa paikassa, kerhon kyltin telineessä alalenkin taukopaikalla. Ylälenkin suuntanuoli on kiinnitetty siirtymän lopussa olevan koivun runkoon ja osoittaa siis kumpaan suuntaan hiekkatietä lähdet reittiä kiertämään. Älä muuta kiertosuuntaa, ennen kun olet täysin varma, ettei reitillä ole ketään jo ajamassa. Muista, että toiset saapuvat radalle pyörällä, jolloin varikolla ei ole autoa parkissa. Viisainta onkin ajaa ainakin aluksi nuolen osoittamaan suuntaan. Mikäli homma ei toimi näin, tehdään kiertosuunnista "kiinteät".

Mikäli jokin asia jäi epäselväksi, niin kysythän tarkennuksen soittamalla tai watsapissa, sähköpostilla, tai miten vaan. Tärkeintä on, ettet koita arvata miten asian laita on. Minut tavoittaa hereilläoloaikana joka päivä.

Muistetaan ottaa huomioon ennen kaikkea turvallisuus ja ratayhtiön kanssa sovitut käytännöt.

-Mikko#766


18.5.

Vuosikokouskutsu

Tervetuloa Racing Club Kouvola Vuosikokoukseen

Tiistaina 25.5.2021 Aitomäen Nuorisoseurantalo, Aitomäentie 1007, 45100 Kouvola. Klo 19:00

Käsitellään sääntömääräiset asiat, esityslista ohessa.

Hallitus

ESITYSLISTA

1. Kokouksen avaus

2. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

3. Esityslistan hyväksyminen

4.Valitaan kokouksen puheenjohtaja ja sihteeri, sekä ääntenlaskija/pöytäkirjantarkistajat 2 kpl

5. Esitellään tilinpäätös- ja toimintakertomus ja toiminnantarkistajien lausunto.

6. Esitetään vahvistettavaksi tilinpäätös ja vastuuvapauden myöstäminen hallitukselle

7. Toimintasuunnitelman päättäminen vuodelle 2021

8. Hallituksen puheenjohtajan valinta. Erovuoroisten hallituksen jäsenten valinta. (erovuoroiset:

Sami Kärkkäinen, Pirjo Isola, Jouni Rämö, Petri Koskinen)

9. Hallitus esittää päätettäväksi vuosittaiseksi korvaukseksi puheenjohtajalle, sihteerille ja

rahastonhoitajalle jäsenmaksun mitätöintiä toimikauden ajalta.

10. Valitaan kaksi toiminnantarkastajaa

11. Muut asiat

12. Kokouksen päättäminen

Racing Club Kouvola r.y.

TOIMINTASUUNNITELMA 2021

Järjestetään syyskokous ja vuosikokous

Järjestetään yhteisiä ajotreenejä ja viikkoajoja, sekä sarjakisoja ja syys-safari

Ratojen Värälä, Kuukso, Kymiring ja Mäntykangas ylläpito ja yhteisiä kunnostustalkoita

Ulkopuolisia kouluttajia ajopäiviin

Nuorille jäsenille yhteinen ohjattu ajopäivä

Osallistutaan mahdollisiin tapahtumiin lajin ja kerhon tuomiseksi esille Kouvolan alueella.

Kannustetaan jäseniä osallistumaan endurokilpailuihin korvaamalla lisenssikulut tai

osallistumismaksu syyskokouksessa päätetyllä tavalla.16.5.

Hakkuut Värälässä

Hakkuut ovat valmistuneet ja rata on siivoiltu Japen toimesta käyttökuntoon.


4.5. 

Hakkuut Värälässä

Joiden johdosta rata suljettu! Avaaminen tiedotetaan myöhemmin.


17.4.

Koronatilanne

Kymsoten sivuilta:

Etelä-Suomen aluehallintovirasto jatkaa päätöksellään kokoontumisrajoituksia alueellaan huhtikuun ajan: kaikkien yli kuuden hengen yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten kielto jatkuu Kymenlaakson alueella 1.-30.4. välisen ajan.

Joten kerhon järjestämät tapahtumat ovat edelleen tauolla.

-Mikko #766


1.4.

Värälässä hakkuutyömaa

Värälässä radan alueella käynnissä hakkuu. Rata suljettu toistaiseksi. Hakkuut ajoittuvat Huhtikuulle.  Radan avaamisesta tiedotetaan ja työn etenemistä seurataan. 

-Mikko #766


8.3.

Koronarajoitukset

Tuoreimmat koronarajoitukset astuivat voimaan maanantaina 8.3. 2021. Näiden rajoitusten myötä, on kerhon yhteistreeni- ja sarja toiminta jäissä seuraavat 3 viikkoa. Kerhon radoilla voi kuitenkin ajaa normaalisti. Kehoitan kuitenkin pitämään huolta, ettei varikolla altistuta ja ettei varikolla ole samanaikaisesti yli kuutta henkilöä.

-Mikko #766


26.1.

Talviradoista

Kuukson radalle ei ole perinteisesti tehty talvispooria. Lumitilanteesta johtuen muuttelen Kuuksoon laitettuja treeniaikoja muille radoille, käytännössä Värälään ja Mäntykankaalle. Kuukso otetaan mukaan ohjelmistoon lumitilanteen salliessa. 

Pyritään pitämään Värälä ja Mäntykangas auki ja ajettavissa. 

Terveisin

Mikko #766

3.1.2021

Racing Club Kouvola ry jäsenmaksut

Hei

Nyt olisi taas aika alkaa jäsenmaksuun

Jäsenmaksu 2021 varsinainen jäsen 40e

tilille FI50 5750 3240 0097 33 käytä viitettä 1119

Eräpäivä 26.2.

Jos otat radalle vierailijan, maksa samalle tilille viitteellä 1135 ja laita tekstiviesti numeroon 0400781806

kerro viestissä nimesi, milloin ja mikä rata ja vierailijan nimi.


Värälä

Rata jälleen käytössä 11.12. alkaen.

Värälässä

Rata tilapäisesti suljettu. Konetyön ja lanauksen jälkeen annetaan radan hieman levätä enne talvea. 


Tässä jäsenkyselyn tulokset.


Treenipäivä Lelulla 7.11.

Mennäänpä vaihtelunvuoksi Leluun ajamaan motocrossia Lauantaina 7.11. klo 12:00 alkaen. Käytössä on myös alueen endurorata. Lelulle tulijat, käykäähän lukemassa oheisesta linkistä ohjeet radalla toimimisesta https://www.hamsmk.fi/motocross/ 

Kerho maksaa niiden osallistujien ratamaksun (10 €),  jotka ilmoittautuvat perjantaina 6.11. klo 18:00 mennessä mukaan. Ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen mikko.sirparanta(at)gmail.com


Ajopäivä Ummeljoella 25.10.

Sunnuntaina 25.10. Klo 12:00 alkaen yhteistreenit Kuoppamäen mainiolla radalla. Osoite on Pyöräskukkulantie 232B. Makkaraa ja muuta hyvää tarjolla.


Syksy saa ja teltassa on kivaa

Kerholla on 2 kpl varikkotelttoja. Teltat ovat tyypiltään pikapystytettäviä katoksia, samanlaisia kuin 24mx teltat sillä erolla, että kerhon teltat ovat hienoja. Teltat ovat hajasijoitettuina, toinen on Riikka Kuoppamäellä ja toinen on Sirparannan Mikolla. Telttoja voi hakea lainaan, jos jäsenet tarvitsevat esim. kisareissuun telttaa. Rapujuhliin ja muihin ei lainata =)


Muutoksia vieraskäytäntöön.

Ratavierailut kerhoon kuulumattomilta jäseniltä. Kerhon jäsen voi ottaa mukaan satunnaisesti muutaman vierailijan - esim. alle 5 hlö kaveriporukan, tai pienen perhekunnan - kerhon radalle, jotka tällöin ovat jäsenen vastuulla ja noudattavat kerhon sääntöjä radan suhteen.

Jäsen maksaa 10€/vieras/rata/päivä kerhon tilille FI50 5750 3240 0097 33. Merkitse viestikenttään oma nimesi, rata jolla ajatte ja mukana tuomasi vieraiden nimet.                                                                                                         


RCK-Endurosafari 27.9.2020 Ohjelma

Safaripäivän ohjelma on selkiytynyt.

Aloitamme päivän klo 8:00 Kuukson radan vieressä sijaitsevalta Kuukson metsästysmajalta. Majan osoite on Inginmaantie 104 Iitti https://goo.gl/maps/h4pnUHt7UZJonL2ZA . Risteyksessä opastus. Autot jätetään majalle. Majalta lähtee huoltoauto, jonka mukaan voi kukin laittaa bensakannunsa ynnä muuta mukaan tarvittavaa. Pidämme Haapakimolassa nokipannukahvittelut Kolisevan laavulla, jonne myös huoltoauto saapuu. Liikaa ei kannata syötävää reppuihin pakata, käymme Elimäellä pizzalla ravintola Pepperonissa päivän edetessä. Tarkkaa lopetusaikaa ei voida tietää, kuitenkin syksyisen päivän pituus asettaa rajat. Pimeässä ei tarvitse varautua ratoja ajamaan.

Jos et ole aiemmin ollut safarilla, tässä hieman ohjeistusta:

Ajamme siirtymät radalta toiselle yleisiä teitä pitkin, joten osallistuaksesi tarvitset ajokortin ja liikennevakuutetun pyörän.

Koska on syksy, kannattaa varautua vaikka tuulenpitävällä takilla. Radoilla tulee hiki ja siirtymillä helposti kylmä pelkässä paidassa.

Kannattaa varautua vaikka juomarepulla, tai pitää repussa juotavaa ja vaikka energiapatukka, jottei pääse jano ja väsy yllättämään. Reppu selässä ratoja ei tarvitse ajaa. Radat ovat lenkkejä ja takit ja reput voi jättää kierroksen ajaksi pois päältä.

Joka radalla ajetaan ainakin kierros. Jos et halua ajaa kyseistä rataa, voit odotella repuilla siirtymistä seuraavalle. Tarkoitus on, että reissu ei ole kenellekkään liian haastava. Radoilla on muutamia mäkiä, joihin saa vetoapua tarvittaessa.

Siirtymillä ajellaan nätisti letkassa, nopeusrajoitusten mukaan. Hiekkateillä ei revitellä tarpeettomasti.

Mikäli asiasta herää jotain kysyttävää, voit kysyä vaikkapa whatsupissa, josta saat vastauksen nopeasti.

Säätiedotus povaa edelleen kaunista keliä. Radat ovat kuivia ja kivoja ajaa. Tulkaahan mahdollisimman moni mukaan! Pidetään hauska safaripäivä!


RCK-Endurosafari 27.9.2020

Kerho järjestää syksyisen safaripäivän. Tarkoitus on viettää mukava sunnuntaipäivä enduron merkeissä. Ajellaan safarin omaisesti muutamat kerhon radat ja spesiaalina muutamia yksityiä ratoja, joille ei normaalisti pääse. Tapahtuma järjestetään niin, että mitkään ajo osiot eivät ole liian vaikeita aloitteleville kuljettajillekaan. Sääennustekin näyttäisi tällä hetkellä suosivan tapahtumaa. Kerho tarjoaa syötävää osallistujille. Tarkempaa tiedotusta tulee vielä ensi viikon aikana.


Kymiringillä ajorajoitus

Koko rata toistaiseksi pois käytöstä. Syy: Maansiirtotyöt käynnissä useassa kohdassa. Rajotuksen päättymisestä tiedotetaan heti, kun rata on taas, edes osittain, käytössä.


Treenikalenteri päivitetty.

Ajopäivät ja sarjat merkattu vuoden loppuun asti. Mahdollisista muutoksista tiedotellaan ensisijaisesti Treeni WU:ssa ja täällä.


Kymiringillä ajorajoitus

29.-30.-8 Alueella maksullinen tapahtuma, jolloin endurorata ei ole käytössä. Myöskin 5.-6.9. Endurorata ei käytössä.


Kuuksossa ajorajoitus

Perjantai 31.7.- Lauantai 1.8. rata suljettu. Rata-alueella jousiammuntaa.


Koronarajoitukset kevenevät

Koronaviruksesta johtuen, on kerhon harjoitustoimintakin ollut jäissä koko kevään. Kuitenkin 1.6. 2020 kevenevät rajoitukset mahdollistavat maksimissaan 50 hengen tapahtumien järjestämisen, joten kerhon yhteistreeni, ynnä muut tapahtumat pääsevät jälleen vauhtiin. Yhteistreenisivulla onkin uudet treenipäivät. Sarjat osiossa tarkemmin sarjoista.


Tykkimäen rata.

Maksaminen ja muut käytännön asiat 27.1.2020 alkaen:

Tänään saimme tietoa Tykkimäen avautumisesta ja tässä se kaikille nähtäväksi:

"Tykkimäen moottorirata ry toivottaa kaikille mukavia ajopäiviä! Tervetuloa ajamaan!

Tykkimäen moottoriradan enduro/crossi 2020 ratamaksut.
Endurorata
-Kausimaksu 50e (100e ei RCK jäsenet)
-Päivämaksu 10e
Crossirata
-Kausimaksu 100e
-Päivämaksu 10e
-Alle 80cc ilmaiseksi

Junnu/minimotorata
-Alle 80cc ilmaiseksi
Tilinro: FI26 1544 3000 1526 08
Saaja: Tykkimäen moottorirata ry
Viestikenttään: enduro/nimi tai crossi/nimi
Ennen ajoa käydään täyttämässä toimistossa/kahviossa nimi ajopäiväkirjaan.
Maksutositetta vastaan saa kausilupa tarran radan toimistolta. Maksutosite myös päiväluvan maksusta. Kuvakopio riittää

Aukioloista tullaan tiedottamaan tykkimäen moottorirata ry nettisivuilla kun sivut valmiit.

RCK ja tykkimäen räätälöity hinta oli 50e/vuosi enska rata.

Avataan peli avoimeksi paikallisten käyttäjien osalta.
Tiedotus tapahtuu toistaiseksi whatsapp välityksellä. Mietimme jonkun kanavan paikallisten kerhojen tiedotukseen.

1.2 avoinna klo.12-16
2.2 avoinna klo.12-16

RCK:n jäsenet todistavat jäsenyytensä joko ajolupatarralla tai kuittilopiolla jäsenmaksusta.

ELI VARAUDU TODISTAMAAN JÄSENYYTESI!!Rekisteröityminen Motti-Palveluun ja sähköpostit.

He, jotka ovat lukeneet sihteerin viimeisimmän tiedotteen, tietävät että jäsentiedotteet ovat vastaisuudessa luettavissa sähköpostin lisäksi Motti-Palvelussa.

Heille, joilla ei vielä ole tunnuksia kyseiseen palveluun, suosittelen lämpimästi tunnusten hankkimista.

Tätä helpottamaan on palveluntarjoaja laatinut aiheesta videon, jonka avulla tästä suhteellisen helposta tehtävästä suoriutuu vielä helpommin.

Video on nähtävissä klikkaamalla oheista linkkiä:

https://youtu.be/nAVu8d4Kjeg 

Jos et ole saanut sihteerin motin kautta laittamia sähköposteja Gmail osoitteeseesi, suosittelen alkajaisiksi tarkistamaan onko tiedote roskapostissa, ilmoitukset kansiossa, tarjouksissa tms. gmailin kansioissa. Jos tiedote kirje löytyy jostakin näistä, voit tilata sen näkymään ensisijaisessa sähköpostikansiossa seuraavasti:

-Klikkaa hiiren oikealla painikkeella sähköpostilistassasi näkyvää motti palvelusta saapunutta kirjettä.

-.Valitse ilmestyvästä valikosta "siirrä välilehteen"

-Tästä valikosta "ensisijainen"

Näin saat ilmoituksen saapuneesta tiedotteesta myös puhelimeesi, mikäli olet asettanut sähköpostin puhelimeesi.

Toivottavasti näistä vaatimattomista ohjeista on apua, lisää jeesausta on saatavilla minulta ja Riikalta

Terveisin 

MikkoRCK-Tekstiilejä!

RCK:n tuotteita voit tilata RCK Shopista osoitteesta https://reddyshop.co/rckshop/

Tilattavissa laaja valikoima huppareita, t-paitoja, mukeja ym. 

Maksutapoina verkkokaupassa käyvät Visa ja  MasterCard debit-,credit ja electron kortit, MobilePay. Toimituskulut alkaen 5,90€. Toimitus Matkahuollolla.

Nyt tilailemaan pukineita ja niissä sitten rinta rottingilla edustamaan alkavan kauden tapahtumiin, mummon synttäreille ja vaikka lähibaariin.


Jäsenmaksut vuodelle 2020

Racing Club Kouvola ry

RCK

Hei

Nyt olisi taas aika alkaa jäsenmaksuun

Jäsenmaksu varsinainen jäsen 40e

tilille FI50 5750 3240 0097 33 käytä viitettä 1119

jos maksan useamman maksun samalla kerralla tai erinimiseltä tililtä, älä käytä viitettä, laita viestikenttään jäsenten/jäsenen nimet.

Racing Club Kouvola RCK Jäsentiedote 22.12.2019

Hei

Kiitos kaikille kuluneesta vuodesta, se on ollutkin tapahtumarikas. Saimme kunnialla endurokilpailun järjestettyä Vekanranjärvellä ja kilpailun pääsponsori oli vielä joulupuurolla tyytyväinen ja kehaisi kilpailuamme lämminhenkiseksi. Toivottavasti kaikille mukanaolijoille jäi sama tunne. Iso Kiitos teille, jotka olitte mukana järjestämässsä tapahtumaa!

Kuluneen vuoden aikana oli kerhomme nimissä enemmän kilpailulisenssejä, kuin edelleisenä vuonna, wau! Toivottavasti tämä jatkuu ensivuonnakin. Jospa yrittäisimme järjestää jotain koulutusta kilpailuihin tahtääville kuskeille.... laittakaa ehdotuksia hallitukselle....

Lienekö ilmastonmuutosta, vai mitä, mutta talvesta ei ole vielä tietoakaan ja maa ei ole edes jäätynyt, ajokelit on surkeat, mutta ajettavat, spooria saamme odottaa.

Kaikkia kovasti kiinnostaa tämä Tykkimäen kohtalo, niin hallitustakin. Kovin vähän olemme tietoa saaneet johtuen ehkä näistä valitusprosesseista mitä syksyn aikana on ollut, eli ei sitä oikeaa tietoa ole ollut kenelläkään. Olen ajoittain ollut yhteyksissä Tykkimäen moottorirata r.y:n puheenjohtajan kanssa ja häeneltä olen sitten faktaa viimein saanut.

Tykkimäki Circuitin sopimus on kaupungin kanssa loppunut ja kaupunki ei sitä uusinut ja tarjouskilpailun lopulta voitti tämä Tykkimäen moottorirata r.y, johon kuuluu pääasiassa paikallisia autourheilukerhoja ja Kymoke r.y, RCK on kerhossa mukana kannatusjäsenenä.

Käytännössä tämä tarkoittaa, että voimme rataa käyttää jatkossakin, mutta jokainen rataa käyttävä (myös varsinaiset jäsenet) tulee maksamaan henkilökohtaisen ratamaksun 10e/kerta tai 50e/vuosi (muilta, ei jäsenien kayttäjiltä maksu on 10e/kerta tai 100e/vuosi). Ajamaan ei enää pääse rajattomasti, vaan rataa ylläpitävä kerho on velvollinen järjestämään valvontaa käytön aikana, joten rata tulee olemaan auki n. kaksi päivää viikossa ja nämä päivät ilmoitetaan erikseen heidän nettisivuilla, fb:ssä ja instagramissa. Tarkemmat radan käyttöön liittyvät pelisäännöt laitamme RCK:n nettisivuille ajallaan.

Vielä ei rata ole käytössä, meille ilmoitetaan sitten kun sinne taas pääsee. Tällähetkellä Circuit, Kaupunki ja ratayhdistys on pitänyt katselmuksen ja Circuit on luovuttanut paikan pois hallinnastaan, tästä syystä emme voi enää loppuvuonna sinne mennä ajamaan, vaikka meidän sopimus Circuitin kanssa olikin ollut vielä imeisesti voimassa. Tykkimäen rata r.y allekirjoittaa oman sopimuksensa loppiaisen tienoolla. Olen esittänyt toiveen ratyhdistykselle, että enduroradan asiat sovittaisiin ensin ja pikaisesti, että sen puolen saisi nopeasti toimintaan, autoillahan ei ole mitään kiirettä ennen kevättä.

RAUHALLISTA JOULUA JA HYVÄÄ UUTTA VUOTTA!

toivottaa Riikka Kuoppamäki

hallitus RCK r.y.Uutiset

Racing Club Kouvola ry, jäsentiedote/RCK sihteeri R.Kuoppamäki

RCK

Tervehdys vielä tälle vuodelle!

Paikalla Virtakiven saunalla oli 20 kerhon jäsenta ja muutama avec. Ensin pidimme syyskokouksen, palkitsimme ansioituneet jäsenet ja tämän päälle ruokailimme maukkaan jouluruuan pikkujoulun merkeissä. Syyskokouksessa ei ole henkilövalintoja rahastonhoitajaa lukuunottamatta ja raha-asiat käsittelemme sitten maaliskuun tienoilla vuosikokouksessa.                                                          Tärkeintä oli vuoden aikana ansioituneiden huomioiminen ja palkitseminen.                                 Olemme saaneet kerhoon ensimmäisen kunniajäsenen Matti Niinimäen, jaoimme hänelle kerhon ensimmäisen viirin. Kiitos vuosien varrella kerhon eteen tekemästäsi työstä ja edustamisesta kerhoa erilaisissa tilanteissa. Vielä kerran onnea Matti!                                                                                   Kerhon kiertopalkinnon sai Hannu Kormano menstyksekkäästä kisakaudesta ja kerhon edustamisesta. Onnea Hannu!                                                                                                                                                 Janne Ihalaiselle myönnettiin stipendi positiivisesta ja avuliaasta asenteesta ja hyvästä kisakaudesta. Onnea Janne!                                                                                                                                                     Sarjakisapalkitut mainitaan muistion lopussa. Onnea heille myös! (Muistio toimitettu jokaiselle jäsenelle sähköpostitse)

Katse kohti tulevaa:                                                                                                                                          Kerho järjestää endurokilpailun 6.7.19 Vekaranjärvellä. Merkatkaa päivä muistiin, talkoolaisia tarvitaan (myös edeltävällä viikolla).

Pääsiäisenä järjestetään Saarenmaalle ajoreissu, siitä infoa myöhemmin.

Tapaninajelut ja makkaranpaistot pidetään Ummeljoella, Kuoppamäellä. Käytössä myös peltorata. os Pyöräskukkulantie 232 BKerho järjestää ajotapahtuman Jämsään 6.-7.10.

Ohjelma:
6.10 ajoa opastetusti jämsän enduroreiteillä ja 7.10 J-smk:n 2-tunnin kisa.                                             10:lle löytyy majoitus,jos haluaa jäädä yöksi. Sitovat ilmoittautumiset 02.10. mennessä sihteerille:  riikkakuoppamaki@hotmail.com            

Osallistumismaksu ajajille on 50 euroa/osallistuja, jonka kerho maksaa.
Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä mitkä päivät osallistut ja tarvitsetko majoituksen.


KERHOKIRJE

RCK

Hei

Kesä alkaa olla taputeltu ja siistiä syksyä pitelee. Vielä on kisakalenterissa ajoja ajamatta, vaikka paljon niitä on jo ollut. Kerhomme kuskit on mukavasti karkeloihin osallistuneet ja mainetta niissä niittäneet.

Hallitus on aktiviteettejä juoninut ja seuraava tapahtuma olisi jo ihan ovella.

6.-7.10. Ajo viikonloppu Jämsässä. Toinen päivä olisi tarkoitus porukalla koluta Jämsän reittejä ja toisena päivänä on J-smk:n oma kahden tunnin kisa, johon voi osallistua maksamalla 50e. Maksu kattaa koko loppuvuoden sarjakisat ja reitit J-smk:n alueella. Jori suunnittelee mökki marjotusta, jossa pääsee saunomaan ja paljuilemaan. Tapahtumasta tulee lisätietoa vielä whatsuppiin ja fb-sivuille. Jorille voi jo tehdä sitovia ilmoittautumisia.

Kaisa on päivittänyt nettisivuille loppuvuoden yhteistreenikalenterin ja sarjakisa-aikataulun. Sarjakisoilla ei ole varsinaista vetäjää, mutta paikallaolevat ottakoot ajat, kirjaa ne ja ilmoittaa sitten Kaisalle, joka laittaa tulokset nettiin. Yhteistreenien suhteen toivomus olisi, että kokoonnuttaisiin niinä aikoina porukalla ajamaan kalenterin mukaisiin paikkoihin ja muina aikoina sitten niitä omia treenenjä ja ajoseuraa huudeltaisiin sitten siellä wu:ssa. Nyt tuntuu vähän, että porukkaa on samaan aikaan monessa paikassa ja varsinkin uusille jäsenille tämä vähän hämmentävää.

Kerhoon on liittynyt mukavasti nuoria ja uusia kuljettajia, tervetuloa yhteistreeneihin. Olkaa rohkeita ja kyselkää neuvoja näiltä vanhoilta konkareilta ja konkarit antakaa niitä hyviä neuvojanne nuorisolle, näin homma etenee ja RCK saa jatkuvuutta.

Sitten tietysti syyskokous kolkuttelee ovella ja pikkujoulut. Niistä sitten myöhemmin.

Kerho on anonut endurokisaa ensikesänä pidettäväksi Vekaranjärvellä 6.7.19. Tämä tietää kiireitä hallitukselle ja toivoisimme jäseniltä aktiivisuutta kisajärjestelyissä ja suunnittelussa.

Kisaan liittyen Moottoriliiton B-toimitsijalisenssi koulutus on Mikkelissä 24.11.18 Kaikki asiasta kiinnostuneet sinne! Ensin pitää suorittaa C-Lisenssi, jonka materiaali on saatavilla netissä ja suorittamisohjeet voi kysellä sihteeriltä tai hallituksen jäseniltä. Tämä ei ole hankala prosessi! Niille, joiden lisenssi vaatii uusimista, olen ilmoittanut spostilla.

Ja sitten niistä radoista, hallitus yrittää pysyä ajan tasalla ratojen kunnosta ja toivoisimmekin asiallisia yhteydenottoja, jos jotain merkittäviä ongelmia radoilla ilmenee. Turha asiaton ruikuttaminen wu:ssa ei johda mihinkään. Tykkimäki tullaan kunnostamaan enne talvea, vielä sitä ei kannattaisi höyläillä, koska ehtii kuitenkin menemään uudelleen rikki. Vaikuttaa, että juuri Tykkimäellä on radoista eniten käyttöä. Tillola on toistaiseksi pois.

Tämä tällä kertaa ja mukavaa syksyä ja hyviä ajoja!

hallituksen äänitorvena

Riikka
Jotta kerhon radat pysyisivät paremmassa ajokunnossa, kunnostetaan niitä konevoimin tarvittaessa. Joidenkin yhteistreenien alussa kunnostetaan porukalla ratoja yhdessä, heitetään kivet pois ja tehdään se, mitä lihasvoimalla saadaan tehtyä. Varaudu työhanskoin, lapioin, haravoin tms. Kunnostuspäivät on merkitty yhteistreenien kohdalle. Isommista talkoista ilmoitetaan tapauskohtaisesti vielä erikseen.

Jäsenmaksu on syyskokouksen päätöksen mukaisesti 40€. Jäsenmaksujen 2018 eräpäivä on 31.1.2018. Jäsenmaksun voi suorittaa tilille FI50 5750 3240 0097 33. Laita viitteeksi oma nimesi, jotta jäsenmaksusi kohdistuu jäsenrekisterissä oikealle henkilölle. Jäsenmaksun eräpäivään mennessä maksaneille postitetaan jäsentodistus ja ajolupatarra 2018.

Ajolupatarra on henkilökohtainen ja se kiinnitetään näkyvälle paikalle moottoripyörään, esim. runkoputkeen. Tarra on merkkinä oikeudesta ajaa kerhon radoilla, sekä tietona kerhokavereille, että olet  kerhon jäsen ja saat ajaa reiteillä ja osalllistua tapahtumiin.


Bike Forum SM-Enduro
8.9.2018 Ajettiin Petäjävedellä SM-enduroa. Kerhostamme jo ennakkoon vaativaksi mainostettuun kilpailuun lähti 3 kuljettajaa.
A1-luokassa Ihalainen ajoi hienosti sijalle 10.
Tällä kertaa C-luokassa ajanut Kormano (V60) näytti nuoremmilleen ja muille kaapin paikan, ottaen voiton ja nousun B-luokkaan.
V40-luokassa Ruokolainen...

1.9 kaasuteltiin Räyskälän lentokentän ympäristössä sprinttiä.
Keli oli oivallinen verraten koko kesän jatkuneisiin pölykisoihin.Aamun luokat pääsivät ajamaan 2 kierrosta poutasäässä, sen jälkeen pienessä tihkusateessa.
Reitti oli melkoista patikkoa ja muovautui joka kierrokselle uudenlaiseksi.Myös todella kovavauhtisia kohtia löytyi ja 50m...

18.8 kaasuteltiin Pohjois-Karjalan hienoissa maisemissa Enduroa.
Kerhostamme Ihalainen ajoi A1-luokassa sijalle 7.Kormano puolestaan V60-luokassa jatkoi voittokulkuaan.Ite ajoin C2-luokassa sijalle 14.
Sää oli oikein mainio puolipilvinen, pouta +22.Kisassa oli 4 maastokoetta ja kahden maastokokeen jälkeen takaisin kisakeskukseen huoltoon. C-luokalla...

4.8 ajetussa Sprintissä kerhoamme oli edustamassa 3 kuljettajaa. Reitti oli todella vauhdikas, mutta valitettavasti kesän kuivuuden ansiosta todella pahasti pöllyävä ja täten myös hieman liukas. Reitti oli helpohko, ei kivikoita yms. mausteena pari mäkeä, joissa tosin riitti ohjelmaa ainakin C-luokan osalta.
Ihalainen kaasutti A1-luokan sijalle 3....

Rock!
Kahlekunkku training days on nyt ohi kokonaisuudessaan, opasteet on purettu ja Vekaranjärvi hiljenee.. ..ainakin hetkeksi..

Kisarapsakkaa

24.07.2018

Heinäkuu on ollut lämmin ja täynnä kilvanajoa, niin enskassa kuin cc:kin puolella. Toimitus on tosin lomaillut ja löhöillyt, joten tässä tulee suppeaa tarinaa kisoista, joissa kerhomme kuskit ovat edustaneet.

16.6 kaasuteltiin Sysmässä EnduroSprinttiä ja kerhostamme oli mukana 2 kuljettajaa. Keli oli sateiden puutteen vuoksi todella pölyinen, mutta Sysmässä kivien raekoko on onneksi sitä luokkaa ettei mene putsariin.

26.5.2018 ajettiin yksi suomen perinteikkäämmistä endurokisoista Orimattilassa. Kerhostamme oli edustusta 8 kuskin voimin.
Ensimmäisenä kuskina reitille laskettiin yksi kerhomme nuorista toivoista A1-luokassa ajava Ihalainen. Hondan Yamahaan vaihtanut Janne laskettelikin kelpo kyytiä sijalle 9. Mitään ihmeellistä ohjelmaa kisan aikana ei kuulemma...

VGN 2018

20.05.2018

11.5-12.5 ajettiin toista kertaa Vesivehmaan lentokentän maastoissa suomen suurin moottoripyöräkilpailu. Reilu 1000 kuljettajaa otti osaa tähän kaksipäiväiseen karkeloon. Kerhostammekin 10 kuljettaa lähti haastamaan lämpöisiä ja osin pölyisiäkin olosuhteita.

5.5 ajettiin taas Joutsassa Panssari cc:n kuran jälkeen Crosscountrya.
Kerhostamme oli saatu viivalle 5 kuljettajaa. Sää lämpeni juuri sopivasti kisaa edeltävällä viikolla ja ilmeisesti piilojäästäkään ei ollut tietoa. Joutsassa on perinteisesti ollut nopea rata ja tälläkään kertaa ei lanssikyydeiltä vältytty.

Menneitä uutisia

Tapaninpäivän ajelut pidetään Värälän radalla. Aloitetaan klo 11. Tarjolla on hyvän ajoseuran lisäksi kuuma juotavaa ja makkaraa.

Yhdistyksen syyskokous pidettiin 15.11.2017. Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat, sekä muutamia muita asioita. Syyskokouksen muistio on lähetetty jäsenille 26.11.2017.


Luo kotisivut ilmaiseksi!