Mitä, missä, kuka, miten, millä?

RCK-Tekstiilejä!

RCK:n tuotteita voit tilata RCK Shopista osoitteesta https://reddyshop.co/rckshop/

Tilattavissa laaja valikoima huppareita, t-paitoja, mukeja ym. 

Maksutapoina verkkokaupassa käyvät Visa ja  MasterCard debit-,credit ja electron kortit, MobilePay. Toimituskulut alkaen 5,90€. Toimitus Matkahuollolla.

Nyt tilailemaan pukineita ja niissä sitten rinta rottingilla edustamaan alkavan kauden tapahtumiin, mummon synttäreille ja vaikka lähibaariin.


Jäsenmaksut vuodelle 2020

Racing Club Kouvola ry

RCK

Hei

Nyt olisi taas aika alkaa jäsenmaksuun

Jäsenmaksu varsinainen jäsen 40e

tilille FI50 5750 3240 0097 33 käytä viitettä 1119

jos maksan useamman maksun samalla kerralla tai erinimiseltä tililtä, älä käytä viitettä, laita viestikenttään jäsenten/jäsenen nimet.

Racing Club Kouvola RCK Jäsentiedote 22.12.2019

Hei

Kiitos kaikille kuluneesta vuodesta, se on ollutkin tapahtumarikas. Saimme kunnialla endurokilpailun järjestettyä Vekanranjärvellä ja kilpailun pääsponsori oli vielä joulupuurolla tyytyväinen ja kehaisi kilpailuamme lämminhenkiseksi. Toivottavasti kaikille mukanaolijoille jäi sama tunne. Iso Kiitos teille, jotka olitte mukana järjestämässsä tapahtumaa!

Kuluneen vuoden aikana oli kerhomme nimissä enemmän kilpailulisenssejä, kuin edelleisenä vuonna, wau! Toivottavasti tämä jatkuu ensivuonnakin. Jospa yrittäisimme järjestää jotain koulutusta kilpailuihin tahtääville kuskeille.... laittakaa ehdotuksia hallitukselle....

Lienekö ilmastonmuutosta, vai mitä, mutta talvesta ei ole vielä tietoakaan ja maa ei ole edes jäätynyt, ajokelit on surkeat, mutta ajettavat, spooria saamme odottaa.

Kaikkia kovasti kiinnostaa tämä Tykkimäen kohtalo, niin hallitustakin. Kovin vähän olemme tietoa saaneet johtuen ehkä näistä valitusprosesseista mitä syksyn aikana on ollut, eli ei sitä oikeaa tietoa ole ollut kenelläkään. Olen ajoittain ollut yhteyksissä Tykkimäen moottorirata r.y:n puheenjohtajan kanssa ja häeneltä olen sitten faktaa viimein saanut.

Tykkimäki Circuitin sopimus on kaupungin kanssa loppunut ja kaupunki ei sitä uusinut ja tarjouskilpailun lopulta voitti tämä Tykkimäen moottorirata r.y, johon kuuluu pääasiassa paikallisia autourheilukerhoja ja Kymoke r.y, RCK on kerhossa mukana kannatusjäsenenä.

Käytännössä tämä tarkoittaa, että voimme rataa käyttää jatkossakin, mutta jokainen rataa käyttävä (myös varsinaiset jäsenet) tulee maksamaan henkilökohtaisen ratamaksun 10e/kerta tai 50e/vuosi (muilta, ei jäsenien kayttäjiltä maksu on 10e/kerta tai 100e/vuosi). Ajamaan ei enää pääse rajattomasti, vaan rataa ylläpitävä kerho on velvollinen järjestämään valvontaa käytön aikana, joten rata tulee olemaan auki n. kaksi päivää viikossa ja nämä päivät ilmoitetaan erikseen heidän nettisivuilla, fb:ssä ja instagramissa. Tarkemmat radan käyttöön liittyvät pelisäännöt laitamme RCK:n nettisivuille ajallaan.

Vielä ei rata ole käytössä, meille ilmoitetaan sitten kun sinne taas pääsee. Tällähetkellä Circuit, Kaupunki ja ratayhdistys on pitänyt katselmuksen ja Circuit on luovuttanut paikan pois hallinnastaan, tästä syystä emme voi enää loppuvuonna sinne mennä ajamaan, vaikka meidän sopimus Circuitin kanssa olikin ollut vielä imeisesti voimassa. Tykkimäen rata r.y allekirjoittaa oman sopimuksensa loppiaisen tienoolla. Olen esittänyt toiveen ratyhdistykselle, että enduroradan asiat sovittaisiin ensin ja pikaisesti, että sen puolen saisi nopeasti toimintaan, autoillahan ei ole mitään kiirettä ennen kevättä.

RAUHALLISTA JOULUA JA HYVÄÄ UUTTA VUOTTA!

toivottaa Riikka Kuoppamäki

hallitus RCK r.y.Uutiset

Racing Club Kouvola ry, jäsentiedote/RCK sihteeri R.Kuoppamäki

RCK

Tervehdys vielä tälle vuodelle!

Paikalla Virtakiven saunalla oli 20 kerhon jäsenta ja muutama avec. Ensin pidimme syyskokouksen, palkitsimme ansioituneet jäsenet ja tämän päälle ruokailimme maukkaan jouluruuan pikkujoulun merkeissä. Syyskokouksessa ei ole henkilövalintoja rahastonhoitajaa lukuunottamatta ja raha-asiat käsittelemme sitten maaliskuun tienoilla vuosikokouksessa.                                                          Tärkeintä oli vuoden aikana ansioituneiden huomioiminen ja palkitseminen.                                 Olemme saaneet kerhoon ensimmäisen kunniajäsenen Matti Niinimäen, jaoimme hänelle kerhon ensimmäisen viirin. Kiitos vuosien varrella kerhon eteen tekemästäsi työstä ja edustamisesta kerhoa erilaisissa tilanteissa. Vielä kerran onnea Matti!                                                                                   Kerhon kiertopalkinnon sai Hannu Kormano menstyksekkäästä kisakaudesta ja kerhon edustamisesta. Onnea Hannu!                                                                                                                                                 Janne Ihalaiselle myönnettiin stipendi positiivisesta ja avuliaasta asenteesta ja hyvästä kisakaudesta. Onnea Janne!                                                                                                                                                     Sarjakisapalkitut mainitaan muistion lopussa. Onnea heille myös! (Muistio toimitettu jokaiselle jäsenelle sähköpostitse)

Katse kohti tulevaa:                                                                                                                                          Kerho järjestää endurokilpailun 6.7.19 Vekaranjärvellä. Merkatkaa päivä muistiin, talkoolaisia tarvitaan (myös edeltävällä viikolla).

Pääsiäisenä järjestetään Saarenmaalle ajoreissu, siitä infoa myöhemmin.

Tapaninajelut ja makkaranpaistot pidetään Ummeljoella, Kuoppamäellä. Käytössä myös peltorata. os Pyöräskukkulantie 232 BKerho järjestää ajotapahtuman Jämsään 6.-7.10.

Ohjelma:
6.10 ajoa opastetusti jämsän enduroreiteillä ja 7.10 J-smk:n 2-tunnin kisa.                                             10:lle löytyy majoitus,jos haluaa jäädä yöksi. Sitovat ilmoittautumiset 02.10. mennessä sihteerille:  riikkakuoppamaki@hotmail.com            

Osallistumismaksu ajajille on 50 euroa/osallistuja, jonka kerho maksaa.
Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä mitkä päivät osallistut ja tarvitsetko majoituksen.


KERHOKIRJE

RCK

Hei

Kesä alkaa olla taputeltu ja siistiä syksyä pitelee. Vielä on kisakalenterissa ajoja ajamatta, vaikka paljon niitä on jo ollut. Kerhomme kuskit on mukavasti karkeloihin osallistuneet ja mainetta niissä niittäneet.

Hallitus on aktiviteettejä juoninut ja seuraava tapahtuma olisi jo ihan ovella.

6.-7.10. Ajo viikonloppu Jämsässä. Toinen päivä olisi tarkoitus porukalla koluta Jämsän reittejä ja toisena päivänä on J-smk:n oma kahden tunnin kisa, johon voi osallistua maksamalla 50e. Maksu kattaa koko loppuvuoden sarjakisat ja reitit J-smk:n alueella. Jori suunnittelee mökki marjotusta, jossa pääsee saunomaan ja paljuilemaan. Tapahtumasta tulee lisätietoa vielä whatsuppiin ja fb-sivuille. Jorille voi jo tehdä sitovia ilmoittautumisia.

Kaisa on päivittänyt nettisivuille loppuvuoden yhteistreenikalenterin ja sarjakisa-aikataulun. Sarjakisoilla ei ole varsinaista vetäjää, mutta paikallaolevat ottakoot ajat, kirjaa ne ja ilmoittaa sitten Kaisalle, joka laittaa tulokset nettiin. Yhteistreenien suhteen toivomus olisi, että kokoonnuttaisiin niinä aikoina porukalla ajamaan kalenterin mukaisiin paikkoihin ja muina aikoina sitten niitä omia treenenjä ja ajoseuraa huudeltaisiin sitten siellä wu:ssa. Nyt tuntuu vähän, että porukkaa on samaan aikaan monessa paikassa ja varsinkin uusille jäsenille tämä vähän hämmentävää.

Kerhoon on liittynyt mukavasti nuoria ja uusia kuljettajia, tervetuloa yhteistreeneihin. Olkaa rohkeita ja kyselkää neuvoja näiltä vanhoilta konkareilta ja konkarit antakaa niitä hyviä neuvojanne nuorisolle, näin homma etenee ja RCK saa jatkuvuutta.

Sitten tietysti syyskokous kolkuttelee ovella ja pikkujoulut. Niistä sitten myöhemmin.

Kerho on anonut endurokisaa ensikesänä pidettäväksi Vekaranjärvellä 6.7.19. Tämä tietää kiireitä hallitukselle ja toivoisimme jäseniltä aktiivisuutta kisajärjestelyissä ja suunnittelussa.

Kisaan liittyen Moottoriliiton B-toimitsijalisenssi koulutus on Mikkelissä 24.11.18 Kaikki asiasta kiinnostuneet sinne! Ensin pitää suorittaa C-Lisenssi, jonka materiaali on saatavilla netissä ja suorittamisohjeet voi kysellä sihteeriltä tai hallituksen jäseniltä. Tämä ei ole hankala prosessi! Niille, joiden lisenssi vaatii uusimista, olen ilmoittanut spostilla.

Ja sitten niistä radoista, hallitus yrittää pysyä ajan tasalla ratojen kunnosta ja toivoisimmekin asiallisia yhteydenottoja, jos jotain merkittäviä ongelmia radoilla ilmenee. Turha asiaton ruikuttaminen wu:ssa ei johda mihinkään. Tykkimäki tullaan kunnostamaan enne talvea, vielä sitä ei kannattaisi höyläillä, koska ehtii kuitenkin menemään uudelleen rikki. Vaikuttaa, että juuri Tykkimäellä on radoista eniten käyttöä. Tillola on toistaiseksi pois.

Tämä tällä kertaa ja mukavaa syksyä ja hyviä ajoja!

hallituksen äänitorvena

Riikka
Jotta kerhon radat pysyisivät paremmassa ajokunnossa, kunnostetaan niitä konevoimin tarvittaessa. Joidenkin yhteistreenien alussa kunnostetaan porukalla ratoja yhdessä, heitetään kivet pois ja tehdään se, mitä lihasvoimalla saadaan tehtyä. Varaudu työhanskoin, lapioin, haravoin tms. Kunnostuspäivät on merkitty yhteistreenien kohdalle. Isommista talkoista ilmoitetaan tapauskohtaisesti vielä erikseen.

Jäsenmaksu on syyskokouksen päätöksen mukaisesti 40€. Jäsenmaksujen 2018 eräpäivä on 31.1.2018. Jäsenmaksun voi suorittaa tilille FI50 5750 3240 0097 33. Laita viitteeksi oma nimesi, jotta jäsenmaksusi kohdistuu jäsenrekisterissä oikealle henkilölle. Jäsenmaksun eräpäivään mennessä maksaneille postitetaan jäsentodistus ja ajolupatarra 2018.

Ajolupatarra on henkilökohtainen ja se kiinnitetään näkyvälle paikalle moottoripyörään, esim. runkoputkeen. Tarra on merkkinä oikeudesta ajaa kerhon radoilla, sekä tietona kerhokavereille, että olet  kerhon jäsen ja saat ajaa reiteillä ja osalllistua tapahtumiin.


Bike Forum SM-Enduro
8.9.2018 Ajettiin Petäjävedellä SM-enduroa. Kerhostamme jo ennakkoon vaativaksi mainostettuun kilpailuun lähti 3 kuljettajaa.
A1-luokassa Ihalainen ajoi hienosti sijalle 10.
Tällä kertaa C-luokassa ajanut Kormano (V60) näytti nuoremmilleen ja muille kaapin paikan, ottaen voiton ja nousun B-luokkaan.
V40-luokassa Ruokolainen...

1.9 kaasuteltiin Räyskälän lentokentän ympäristössä sprinttiä.
Keli oli oivallinen verraten koko kesän jatkuneisiin pölykisoihin.Aamun luokat pääsivät ajamaan 2 kierrosta poutasäässä, sen jälkeen pienessä tihkusateessa.
Reitti oli melkoista patikkoa ja muovautui joka kierrokselle uudenlaiseksi.Myös todella kovavauhtisia kohtia löytyi ja 50m...

18.8 kaasuteltiin Pohjois-Karjalan hienoissa maisemissa Enduroa.
Kerhostamme Ihalainen ajoi A1-luokassa sijalle 7.Kormano puolestaan V60-luokassa jatkoi voittokulkuaan.Ite ajoin C2-luokassa sijalle 14.
Sää oli oikein mainio puolipilvinen, pouta +22.Kisassa oli 4 maastokoetta ja kahden maastokokeen jälkeen takaisin kisakeskukseen huoltoon. C-luokalla...

4.8 ajetussa Sprintissä kerhoamme oli edustamassa 3 kuljettajaa. Reitti oli todella vauhdikas, mutta valitettavasti kesän kuivuuden ansiosta todella pahasti pöllyävä ja täten myös hieman liukas. Reitti oli helpohko, ei kivikoita yms. mausteena pari mäkeä, joissa tosin riitti ohjelmaa ainakin C-luokan osalta.
Ihalainen kaasutti A1-luokan sijalle 3....

Rock!
Kahlekunkku training days on nyt ohi kokonaisuudessaan, opasteet on purettu ja Vekaranjärvi hiljenee.. ..ainakin hetkeksi..

Kisarapsakkaa

24.07.2018

Heinäkuu on ollut lämmin ja täynnä kilvanajoa, niin enskassa kuin cc:kin puolella. Toimitus on tosin lomaillut ja löhöillyt, joten tässä tulee suppeaa tarinaa kisoista, joissa kerhomme kuskit ovat edustaneet.

16.6 kaasuteltiin Sysmässä EnduroSprinttiä ja kerhostamme oli mukana 2 kuljettajaa. Keli oli sateiden puutteen vuoksi todella pölyinen, mutta Sysmässä kivien raekoko on onneksi sitä luokkaa ettei mene putsariin.

26.5.2018 ajettiin yksi suomen perinteikkäämmistä endurokisoista Orimattilassa. Kerhostamme oli edustusta 8 kuskin voimin.
Ensimmäisenä kuskina reitille laskettiin yksi kerhomme nuorista toivoista A1-luokassa ajava Ihalainen. Hondan Yamahaan vaihtanut Janne laskettelikin kelpo kyytiä sijalle 9. Mitään ihmeellistä ohjelmaa kisan aikana ei kuulemma...

VGN 2018

20.05.2018

11.5-12.5 ajettiin toista kertaa Vesivehmaan lentokentän maastoissa suomen suurin moottoripyöräkilpailu. Reilu 1000 kuljettajaa otti osaa tähän kaksipäiväiseen karkeloon. Kerhostammekin 10 kuljettaa lähti haastamaan lämpöisiä ja osin pölyisiäkin olosuhteita.

5.5 ajettiin taas Joutsassa Panssari cc:n kuran jälkeen Crosscountrya.
Kerhostamme oli saatu viivalle 5 kuljettajaa. Sää lämpeni juuri sopivasti kisaa edeltävällä viikolla ja ilmeisesti piilojäästäkään ei ollut tietoa. Joutsassa on perinteisesti ollut nopea rata ja tälläkään kertaa ei lanssikyydeiltä vältytty.

Menneitä uutisia

Tapaninpäivän ajelut pidetään Värälän radalla. Aloitetaan klo 11. Tarjolla on hyvän ajoseuran lisäksi kuuma juotavaa ja makkaraa.

Yhdistyksen syyskokous pidettiin 15.11.2017. Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat, sekä muutamia muita asioita. Syyskokouksen muistio on lähetetty jäsenille 26.11.2017.